Recenze - Navigátor

12 Assembler
41 Encyklopedie
33 Hardware
17 Hra
12 Párty
7 Programování
14 Sofware

HRA

Zwaard van de Koning, Het
Herní styl Text only
Multiplayer Bez multiplayeru
Rok vydání 1985
Programátor Joost Timp, Tom Symons &...
Grafik (None)

INTRO

Recenze

Basic Engine V2.0
17.08.2019 ( 130 x )
Program pro tvorbu textových her bežící v basicu. Nebojte se, budete překvapeni jeho možnostmi :) (číst)
Basic Engine V1.0
11.08.2019 ( 94 x )
Editor textových her napsaný v Basic v2.0 tak vychytaný, že překvapil i samotného autora. (číst)
Elite - Historie Hry
06.08.2019 ( 160 x )
Něco málo o hře, která změjil asvět počítačových her ... (číst)
Vyčerpávající sd2ic od SCjoy
06.04.2019 ( 648 x )
Docela fakt dost dlouhý článek s vyčerpávajícími informacemi okolo SD2IC pro C64! (číst)
Disketová mechanika TIB PLC DD-001
13.11.2018 ( 938 x )
3.5 palcová disketová mechanika od reverzního inženýra LHS !! A funguje to :) (číst)
ARMSID
31.03.2018 ( 1215 x )
Burned your SID ? No problem ... more info here... (číst)
Bruce Lee II
25.09.2017 ( 2494 x )
Recenzi na další sice už starší, ale velmi podařenou hru, pro vás sepsal Solaris104
V roce 2013 se na počítače s Windows a Linuxem objevilo pokračování legendární hry Bruce Lee z 8-bitů.
Hra se jmenuje Bruce Lee II (číst)
Přeložené hry od CS autorů
02.08.2017 ( 2087 x )
Nečekané pokračování od LHS...
Původně jsem myslel, že jsem toto téma vyčerpal v předchozích uveřejněných dílech. I když jistě ne beze zbytku, neměl jsem v plánu se k němu ještě vracet.... (číst)
Replika 1581 pokračování
30.05.2017 ( 2067 x )
O replice mechaniky 1581 jsme již psali a zdálo se vše být hotové, ale LHS se rozhodl pro další upgrade... (číst)
1541 Ultimate a co dál ....
29.05.2017 ( 2086 x )
Mnozí z nás se setkali se situací, kdy jsme se jakožto majitelé 1541U podivili, co vše je s touto cartridge možné dělat a jaké další funkce nabízí .. (číst)
BASIC V2.0 - Lekce 3. Nelži nebo s to zkontroluju - podmínky
25.04.2017 ( 2136 x )
Pokud někdo říká, že je Basic V2.0 nepoužitelný, lže. A my si konečně dokážeme pomocí příkazů IF a THEN tuto lež zjistit !!! Haháááá .. podmínky ! (číst)
BASIC V2.0 - Lekce 2. Lana, šňůry, lasa, uzly ... vlasně ne - Smyčky
04.04.2017 ( 2133 x )
Pokud někdo říká, že je Basic V2.0 nepoužitelný, lže. K výuce základů je použitelný až až .. tak směle do toho !
Přinášíme druhý díl... (číst)

Advert

Programmed by PCH of UNREAL, Hardware support by RAY of UNREAL. Beta test and bugs guru SILLICON
Unreal 2014 - Czech republic