Recenze - Navigátor

12 Assembler
41 Encyklopedie
34 Hardware
19 Hra
12 Párty
7 Programování
14 Sofware

HRA

Pirata, Il
Herní styl [uncategorized]
Multiplayer Bez multiplayeru
Rok vydání 1986
Programátor Greg Duddle
Grafik (Unknown)

INTRO

Recenze

S-Minijoy - 3D Tiskárna, šroubky a dvě gumičky !
27.02.2020 ( 1204 x )
Jirka Šutera vytvořil joystick, na jehož výrobu potřebujete 16 vrutů, dvě gumiřky, korálek a ... 3D tiskárnu . (číst)
Vyčerpávající sd2ic od SCjoy
06.04.2019 ( 2053 x )
Docela fakt dost dlouhý článek s vyčerpávajícími informacemi okolo SD2IC pro C64! (číst)
Disketová mechanika TIB PLC DD-001
13.11.2018 ( 1840 x )
3.5 palcová disketová mechanika od reverzního inženýra LHS !! A funguje to :) (číst)
ARMSID
31.03.2018 ( 2170 x )
Burned your SID ? No problem ... more info here... (číst)
Replika 1581 pokračování
30.05.2017 ( 2753 x )
O replice mechaniky 1581 jsme již psali a zdálo se vše být hotové, ale LHS se rozhodl pro další upgrade... (číst)
1541 Ultimate a co dál ....
29.05.2017 ( 2775 x )
Mnozí z nás se setkali se situací, kdy jsme se jakožto majitelé 1541U podivili, co vše je s touto cartridge možné dělat a jaké další funkce nabízí .. (číst)
Replika 1581
13.11.2016 ( 3493 x )
Jednou z dalších možností, jak bojovat s nedostatkem (a díky různým zvěrstvům jako třeba předelání na zdroj), floppy mechanik pro C64 a Commodore stroje obecně, je vyrobit si repliku legendární 3,5 floppy Commodore 1581. Jak se s tímto nelehkým úkolem vypořádal LHS si můžete přečíst zde... (číst)
Superdisk na C64
12.06.2016 ( 4207 x )
Zajímavý kousek hardware, který stojí za to vědět, že existuje. Pro milovníky disket a popřípadě IDE64 moc hezká věcička. Ale drahá. (číst)
Jak si udělat krásný power supply neboli zdroj
14.09.2015 ( 36210 x )
Ne každý zdroj je hezký. Ne každý zdroj je v dnešní době živý. Ukážeme vám, jak si udělat krásný a žívý zdroj !! Lidé čtěte. (číst)
Turbo Chameleon 64 - recenze
27.05.2015 ( 6513 x )
Turbo Chameleon je taková cartridge necartridge ... ale umí opravdu hodně ! (číst)
PMI-80
22.06.2014 ( 4524 x )
Velmi zajímavý počítačový počin. Možná pro mnoho lidí známá záležitost, ale asi ne každému je známý počítač PMI-80 založený na mikroproceroru řady 8080A. Tak do toho. Stojí to za to :) (číst)
Commodore C65 v obraze
11.05.2014 ( 3657 x )
Prototyp Commodore C65 fotogalerie (číst)

Advert

Programmed by PCH of UNREAL, Hardware support by RAY of UNREAL. Beta test and bugs guru SILLICON
Unreal 2014 - Czech republic