Herní styl Arcade
Multiplayer Bez multiplayeru
Rok vydání 1992
Programátor Andre Wüthrich
Grafik Andre Wüthrich


DSPD - Sceneři

DJ Sharp
Země Poland
Ex-skupinaAxelerate, Quantum, Infants, Federal Design, Adequate

Název Kategorie Vocogou Datum vydání
Another Excess C64 One-File Demo Hudba 19.1.2019
Blasphemy #3 C64 Music Collection Hudba 2.1998
Chaotic Country #21 [hungarian] C64 Diskmag Hudba 1997
Commy Music #3 C64 Music Collection Hudba 5.6.2002
Dj. Sharp Techno Collection 2 C64 Music Collection Hudba 30.6.1997
Get to Trance C64 Music Hudba 5.7.1997
Into My Dream C64 Music Hudba 5.7.1997
Live-Mixing C64 Music Hudba 30.8.1997
Rexio Attack C64 Music Hudba 30.8.1997
Sid Agony C64 Music Collection Hudba 10.10.1998
Sid Agony 2 C64 Music Collection Hudba 30.1.1999
Sid Agony 3 C64 Music Collection Hudba 1999
Sonic Empire C64 Music Hudba 5.7.1997
The Truth about Heidi C64 One-File Demo Hudba 14.3.2015


Hardcode and datamining by PCH of UNREAL, Hardware guru by RAY of UNREAL, Bugs report by SILLICON of UNREAL
UNREAL 2014-2021 Czech republic